Annual Virtual Memorial Mile. The Unquiet Professional (TUP.)
Annual Virtual Memorial Mile. The Unquiet Professional (TUP.)

For Krista Simpson Anderson, The Unquiet Professional (TUP) was a way to heal from losing her husband, SSG Michael Harrison Simpson, to an IED attack in Eastern Afghanistan on May 1, 2013.

“When service members join the military they dedicate themselves to making the world a better place. Mike’s mission was undoubtedly to free the oppressed which is the Special Forces motto ‘De Oppresso Liber’”

This year’s Virtual Memorial Mile (TUPMile) TUP is honoring its namesake for its 10-year anniversary. Ten years since Mike sacrificed his life for our great nation and ten years that TUP has been serving the military community providing healthy and empowering opportunities to Gold Star and Surviving families, active duty, National Guard/Reserve, retirees, veterans, and their families.

The Virtual Memorial Mile’s mission is to honor the fallen and give a voice to their families. “We want the family to share about the service member’s life and how they are #MotivatedByTheirLives today.” As an all-volunteer organization, they are able to allocate over 97% of all funds raised to their programs.

This year Caliber Home Loans (part of the NewRez family) held six in-person walks for the 2023 TUPMile. Caliber’s Military Lending division supports the military community through many different initiatives nationwide.

“What do we do for Memorial Day?” Anderson asked

“Every year we celebrate the life we have been given and the love we have experienced from Mike and our community. We celebrate the men and women who have lived, loved, and gone before us in service to our great nation. We talk about Mike, share stories, laugh, cry, and show gratitude for it all. We acknowledge that our grief is a direct reflection of the great love that has been shown to us. We say their names and we vow to LIVE the life they died to protect.”

Her suggestion for us all is “Consider talking about these men and women all year long, not just Memorial Day. Memorial Day is the time to throw a party, gather those you love, pause to reflect on our fallen, and LIVE a life worth dying for.”

Register for the 2023 TUPMile here:



Comments

  1. Ülkemizde ve dünyada sosyal medya kullanımı giderek artıyor. Bu da işletmelerin, markaların veya kişisel hesapların sosyal medyada var olması için büyük bir şans sağlıyor. Ancak sosyal medyada var olmak yeterli değildir. Etkileşim oranınızın yüksek olması, takipçi sayınızın artması önemlidir. Bunun için de Instagram takipçi satın almak veya Tiktok takipçi satın almak gibi yöntemlere başvuruluyor. Teknopatik.com, bu konuda en güvenilir siteler arasında yer alıyor. Teknopatik.com üzerinden yapacağınız Instagram takipçi satın alımı ile organik takipçi kazanabilirsiniz. Aynı şekilde Tiktok izlenme satın alımı ile de videolarınızın daha fazla görüntülenmesini sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra Teknopatik.com’un smm paneli sayesinde, sosyal medya hesaplarınızın etkileşim oranını da arttırabilirsiniz. Teknopatik.com’un smm paneli, sosyal medya hesaplarınızı profesyonelleştirmek için ideal bir çözüm sunuyor. Sadece İnstagram ve Tiktok değil, aynı zamanda diğer sosyal medya platformları için de hizmetler sunuyorlar. Buna ek olarak, Teknopatik.com’un smm paneli ile spam hesaplardan gelen takipçiler yerine gerçek takipçiler kazanabilirsiniz. Bu sayede hesabınızın güvenilirliği artar. Teknopatik.com’un smm panelinden yararlanmak oldukça kolay. Tek yapmanız gereken siteye giriş yaparak, istediğiniz hizmeti seçmek ve ödeme işlemini gerçekleştirmek. Ödeme sonrası satın aldığınız takipçi veya izlenme hemen hesabınıza eklenecektir. Tüm bunların yanı sıra, Teknopatik.com’un smm paneli ile sosyal medya hesaplarınızı büyütmek için harcadığınız zamanı en aza indirebilirsiniz. Manüel olarak takipçi veya izlenme kazanmak yerine, smm paneli sayesinde otomatik olarak hesabınız büyür. Teknopatik.com’un smm paneli ile Instagram takipçi satın almak, Tiktok takipçi satın almak veya diğer sosyal medya platformları için hizmet satın almak işletmeniz, markanız veya kişisel hesabınız için önemli bir başarı faktörü olacaktır. Tek yapmanız gereken, Teknopatik.com üzerinden doğru hizmeti seçmek ve siparişi tamamlamak.

  2. Ülkemizde ve dünyada sosyal medya kullanımı giderek artıyor. Bu da işletmelerin, markaların veya kişisel hesapların sosyal medyada var olması için büyük bir şans sağlıyor. Ancak sosyal medyada var olmak yeterli değildir. Etkileşim oranınızın yüksek olması, takipçi sayınızın artması önemlidir. Bunun için de Instagram takipçi satın almak veya Tiktok takipçi satın almak gibi yöntemlere başvuruluyor. Teknopatik.com, bu konuda en güvenilir siteler arasında yer alıyor. Teknopatik.com üzerinden yapacağınız Instagram takipçi satın alımı ile organik takipçi kazanabilirsiniz. Aynı şekilde Tiktok izlenme satın alımı ile de videolarınızın daha fazla görüntülenmesini sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra Teknopatik.com’un smm paneli sayesinde, sosyal medya hesaplarınızın etkileşim oranını da arttırabilirsiniz. Teknopatik.com’un smm paneli, sosyal medya hesaplarınızı profesyonelleştirmek için ideal bir çözüm sunuyor. Sadece İnstagram ve Tiktok değil, aynı zamanda diğer sosyal medya platformları için de hizmetler sunuyorlar. Buna ek olarak, Teknopatik.com’un smm paneli ile spam hesaplardan gelen takipçiler yerine gerçek takipçiler kazanabilirsiniz. Bu sayede hesabınızın güvenilirliği artar. Teknopatik.com’un smm panelinden yararlanmak oldukça kolay. Tek yapmanız gereken siteye giriş yaparak, istediğiniz hizmeti seçmek ve ödeme işlemini gerçekleştirmek. Ödeme sonrası satın aldığınız takipçi veya izlenme hemen hesabınıza eklenecektir. Tüm bunların yanı sıra, Teknopatik.com’un smm paneli ile sosyal medya hesaplarınızı büyütmek için harcadığınız zamanı en aza indirebilirsiniz. Manüel olarak takipçi veya izlenme kazanmak yerine, smm paneli sayesinde otomatik olarak hesabınız büyür. Teknopatik.com’un smm paneli ile Instagram takipçi satın almak, Tiktok takipçi satın almak veya diğer sosyal medya platformları için hizmet satın almak işletmeniz, markanız veya kişisel hesabınız için önemli bir başarı faktörü olacaktır. Tek yapmanız gereken, Teknopatik.com üzerinden doğru hizmeti seçmek ve siparişi tamamlamak.

  3. Ülkemizde ve dünyada sosyal medya kullanımı giderek artıyor. Bu da işletmelerin, markaların veya kişisel hesapların sosyal medyada var olması için büyük bir şans sağlıyor. Ancak sosyal medyada var olmak yeterli değildir. Etkileşim oranınızın yüksek olması, takipçi sayınızın artması önemlidir. Bunun için de Instagram takipçi satın almak veya Tiktok takipçi satın almak gibi yöntemlere başvuruluyor. Teknopatik.com, bu konuda en güvenilir siteler arasında yer alıyor. Teknopatik.com üzerinden yapacağınız Instagram takipçi satın alımı ile organik takipçi kazanabilirsiniz. Aynı şekilde Tiktok izlenme satın alımı ile de videolarınızın daha fazla görüntülenmesini sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra Teknopatik.com’un smm paneli sayesinde, sosyal medya hesaplarınızın etkileşim oranını da arttırabilirsiniz. Teknopatik.com’un smm paneli, sosyal medya hesaplarınızı profesyonelleştirmek için ideal bir çözüm sunuyor. Sadece İnstagram ve Tiktok değil, aynı zamanda diğer sosyal medya platformları için de hizmetler sunuyorlar. Buna ek olarak, Teknopatik.com’un smm paneli ile spam hesaplardan gelen takipçiler yerine gerçek takipçiler kazanabilirsiniz. Bu sayede hesabınızın güvenilirliği artar. Teknopatik.com’un smm panelinden yararlanmak oldukça kolay. Tek yapmanız gereken siteye giriş yaparak, istediğiniz hizmeti seçmek ve ödeme işlemini gerçekleştirmek. Ödeme sonrası satın aldığınız takipçi veya izlenme hemen hesabınıza eklenecektir. Tüm bunların yanı sıra, Teknopatik.com’un smm paneli ile sosyal medya hesaplarınızı büyütmek için harcadığınız zamanı en aza indirebilirsiniz. Manüel olarak takipçi veya izlenme kazanmak yerine, smm paneli sayesinde otomatik olarak hesabınız büyür. Teknopatik.com’un smm paneli ile Instagram takipçi satın almak, Tiktok takipçi satın almak veya diğer sosyal medya platformları için hizmet satın almak işletmeniz, markanız veya kişisel hesabınız için önemli bir başarı faktörü olacaktır. Tek yapmanız gereken, Teknopatik.com üzerinden doğru hizmeti seçmek ve siparişi tamamlamak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *